10 Mart 2009 Salı

Show time...


Uzun zamandır kuklalarımızı oynatmak için bir sahne istiyordum.Dün kurduğumuz dolaptan arta kalan kartonlar bu iş için uygun gözüktü gözüme.Sabah ilk iş sıvadık kolları...
Önce bir pencere kesip çatı yapıştırdık...



Sonra renkli polarlarla pencere görünümü vermeye çalıştık...


Meleğim bayıldı valla...
Show time...
Posted by Picasa

9 yorum:

  1. çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.yazın ben de böyle bir olaya başlayayım dedim ama hep erteledim.ben kesip biçmeye başlayınca Ada bayılıyor zaten.ama böyle şeylerin biz de ömrü pek uzun olmuyor.ben bugün yapsam yarın kesin bozulur.Ada kibar oynamayı sevmiyor.bu yüzden aşırı sağlam oyuncakları olması lazım.Meraklı Minik dergisi de her ay böle küçük kesip yapıştırmalı şeyler verir.Artık ben onları da yapmıyorum,zira ikinci günü hemen yırtılıyor...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş gerçekten de. Canım benim nasıl da mutlu.. gülümsemeleri hiç bitmesin...

    YanıtlaSil
  3. Bizimkide fazla durmaz bu yüzden satınalmak istemedim zaten Büşracım:))

    YanıtlaSil
  4. Süpersiniz valla İlknur'cum. Yaratıcılık ve patiklikle birleşince ortaya harika bir sanat eseri çıkmış.Bizlere de ilerde kullanbileceğimiz harika bir fikir vermiş oldun. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. bizde de durum farklı değil egemen kısa bi süre oynar sonra parçalar atar yırtar. o yüzden pek yanaşmıyorum böyle şeyler yapmaya. ben erkek olduğundan böyle heralde diye düşünüyodum ama sizde de mi öyle oluyo?
    ama yine de evde bişeyleri kesip biçerek oyuncak yapmak çok hoşumuza gidiyo. siz de pek güzel yapmışsınız sahneyi. elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş ilknur gerçekten ellerinize sağlık.Nazlı çok mutlu görünüyor.buna değer zaten:)

    YanıtlaSil
  7. NAzlı'nın bayıdığı kadar var, çok güzel olmuş eline emeğine sağlık, ah şimdi çocuk olmak vardı

    YanıtlaSil
  8. Tek kelimeyle harika olmuş,ne kadar yaratıcısın İlknurcum.Ayrıca süslemeler de harika,tam bir sahne olmuş.Bu arada yeni dolabını da güle güle kullansın Nazlışım:))

    YanıtlaSil