13 Ekim 2008 Pazartesi

İlk tiyatro maceramız...

Sabah uyanınca Nazlışa ön hazırlık olarak tiyatoya gideceğimizi ve orda neler olacağını anlattım.Bizim kızın bir huyu vardır önceden söylemeyeceksin birşeyi hemen olsun ister (benim gibi) O yüzden tam giderken anlatım.Çok sevindi bi yere gideceği için.
Kültür merkezinin girişinde 2 palyaço karşıladı bizi (Nazlış palyaçodan korkar) Biraz çekindi Nazlış ama eski korkusu kalmadığı belliydi.Palyaço abi bize tema vakfının ,pedagog ablanın ve müze kart standının yerlerini gösterip bilgi verdi.
Sonra salona girdik.Ve çok yazıkki salon bomboştu.Okul saatinde olması sebep oldu sanırım ama okula gitmeyen çok fazla çocukta var.Neyse oyun genel olarak eğlenceliydi.Nazlış en çok müzikli kısımlarını beğendi ve oyunun genelini büyük çocuklar gibi izledi.Verilen mesajlar için çok küçük kaldı.Oyunda tek kötü yan çok fazla sis verilmesiydi bir ara nefes alamadık sisten.
Çıkışta hediye puzzle verildi her çocuğa.Eğer yakınınızda oynuyorsa mutlaka gidin derim. 2 yaş üstü her çocuk gidebilir rahatlıkla.Oyun 1 saat sürdüğü için sıkılmıyorlarda.
Çıkışta parka gittik birlikte.Ordada çok eğlendi ve yoruldu.Şimdi mışıl mışıl uyuyor ...

Oyunda cukka cukka giye bir yer vardı onu söyleyip gülüyor ve tavuklar nasıldı anne çok komik diymi diyor.Yine tiyatroya gidelimmi dedim yeni gittik ya dedi.Kuzum benim aşığım sana...

Şimdi babaannemizdeyiz eve gidince oyun ve park fotoğraflarını ekleyeceğim yazıya...

4 yorum:

  1. harika olmuş.biz de döndük artık ve aktivitelerimize başlayacağız ben de bakayım Ankara'ya ne zaman geliyorlarmış

    YanıtlaSil
  2. Harika bir gün olmuş. Nazlı'nın tiyatroyu sevmesi ayrı bir güzellik. Daha küçükkenden sanat sevgisi olan çocuklar yetiştirebilsek daha ne isteriz.

    YanıtlaSil
  3. gidin mutlaka ada bayılacak nazlı hala sayıklıyo

    YanıtlaSil
  4. haklısın başakçım sanatı sevmeleri için herşey zaten

    YanıtlaSil