20 Haziran 2008 Cuma

Nazlı havuzda...

Bugün ilk havuz tecrübemizi yaşadık.Nazlı neler mi yaptı?

Güneş kremini sürmeme yardım etti.Sonra onu almak için ben havuza atladım çıktığımda anneee diye telaş ettiğini gördüm sonra onuda aldım kollukları olduğu için sorun olmadı. Bana sarılarak havuzda olmak çok güvende hissettiği belliydi çok mutlu oldu.Sonra kollkları çıkartıp simidine oturttuk havuzdaki diğer ablalarıda yardım etti bize sonrası suyla oynamak gülücükler hatta kahkahalarla geçti.Zaten suyu sevdiğini biliyordum ama havuzda ayakları yere değmeyeceği için endişe ediyordum.Korktuğum gibi olmadı.Sonra çocuk havuzuna götürdüm Nazlışı ama hiç sevmedi çıkıcam dedi ve büyük havuzuna gitti.Bende tekrar büyük havuzuna aldım onu.İlk tecrübemiz çok kısa olduğu için havuzda fotoğrafını çekemedim hep yanında olmama gerekiyordu ama Pazzar günü babamızla gidince mutlaka çekicem. Şimdilik havuza giderken ve çıktıktan sonraki fotoğraflarını yayımlıyorum maceralarımız yaz boyu devam edecek bizi izlemeye devam edin..

20062008689 20062008690

Resimdeki daha önce bahsettiğim huggesin havuz bezi ben pek bi fark görmedim normal bezden hatta gereksiz bile geldi diyebilirim.

6 yorum:

  1. oooo nazlı havuz sezonunu açmışsın sen. bakalım biz ne zaman gidicez havuza darısı bizim bekir mert in başına :}

    YanıtlaSil
  2. çocuklarla havuz keyfi süper oluyor.biz geçen sene 10 günlük tatilimizde ada ile çok eğlenmiştik.tam bir su kuşu ada.suyu hep çok sevmiştir.bu seneki tatilimizi oğlumla yüzeceğim günleri ipleçekiyorum...

    YanıtlaSil
  3. amin çokmutlu oluyorlar ama çokta dikkat isteyen bişey

    YanıtlaSil
  4. nazlıda suyu çok seviyor bu yüzden hiç sorun yaşamadık büşracım bu senede gidersiniz inş. bu sıcaklar başka türlü çekilmiyor ama çokta yorucu bittim 2 gündür valla yaz sonunda tam fitbady olurum gibi...

    YanıtlaSil
  5. dostum nazlı. ben bir tatile gittim geldim ki sitem kaybolmuş. ada da blogspottan adres almış gördük ki. biz de aldık. ama annem pek birşey bilmiyor. yardımlarınızı bekliyoruz siteye. hani ziyaretçi defteri,yaş tablosu,mesaj panosu falan eklemek istiyoruz ama beceremedik. adres şu:
    alpguven.blogspot.com tahmin edeceğiniz üzere. hadi yardıma bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  6. alpi hepsini java sprit kısmına ekliyorsun kodlarını yani :))

    YanıtlaSil