27 Ağustos 2007 Pazartesi

Anneyi yumuşatma çabaları



Bu h.sonu iyi bir haberle başladı.Arkadaşımız Can ve Seçil'in ikizleri oldu.Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.Ve Nazlı'nın anneanne ve dedesinin doğum günüydü.Allah sizi başımızdan eksik etmesin .Sağlıkla sıhatle uzun ömürler versin inşallah.Ufak bir kutlama yaptıktan sonra Hastaneye ikizleri görmeye gittik.Hastanenin fatihte olması avantajını kullanarak Nazlı'nın oto koltuğu iyice ufak gelmeye başladığı için daha büyüğüne bakmaya Haşim İşcana gittik.Fakat istediğimiz gibi bulamayınca her zaman alışveriş yaptığımız internet sitesinden almaya karar verdik.Dönüşte Ambarlı sahilde anneanne dedeyle beraber çay içtik dondurma yedik.Dedesi parkta salıncağa bindirdi Nazlı'yı.Cumartesi gecesi böylece sonlanmış oldu. Gelelim pazar gününe.. Pazar sabahı annenin çok uykusu vardı. Birazcık uyumak istediği için Nazlı ve babası başlarının çaresine bakmak zorunda kaldılar.Ama beceremediler. İş gene annenin başına düşünce uykusuzluğun verdiği asabiyetten olsa gerek anne çok sinirlendi.Günün geri kalan kısmı anneyi yumuşatma çabalarıyla geçti. Geçen hafta gidip pek tadını çıkaramadığımız Düven restoranta tekrar gidildi.Anneye gönlünce alışveriş yaptırıldı.Bol bol öpüldü.Ve sonuç başarılı oldu.Düvende çok güzel yemekler yendi.Hamak keyfi yapıldı.Hatta Nazlı hamakta uyudu.Böylece kafa dinlendi.Hayvanlarla içli dışlı olundu.Kısacası çok sinirli başlanan pazar günüde neşe ve huzur içinde son buldu.Anne her pazar sabahı sinirlenmeyi düşünüyo ne dersiniz hoş olmazmı ?

2 yorum:

  1. WALLA ZATEN ASABİYET ANNENİN BİRAZ KANINA İŞLEMİŞ VAZİYETTE .UFACIK ŞEYLERE BİLE PARLIYO.DOĞAL OLUNCA EKSTRADAN SİNİRLİ GÖRÜNMEYE ÇABA HARCAMASINA GEREK YOK BENCE AMA BU HAFTA YUMUŞATMAYA UĞRAŞILDI DİYE HER HAFTA UĞRAŞILACAK DEMEK DEĞİLDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM......HATTA ASLA DENEME BİLE :):):)

    YanıtlaSil
  2. isim vermeye korkmayalım gördüğünüz gibi olumlu olumsuz her yorumu yayınlıyorum.merak edenler varsa söyliyim bu isimsiz yorum nazlının anneannesine aittir.söylediği herşey aslıyla uyuşmamakla beraber son derece mülayim kişiliğime bir hakarettir saygılar sunar yorum için teşekkür ederim.Hahahahah

    YanıtlaSil