13 Haziran 2011 Pazartesi

Kayıp

Pazar günü rutin alışverişimizi yapmak üzere Avcılar Pelikan a gittik.Özellikle ismini yazmak istiyorum nedenini yazının devamında anlatacağım.Oğlum arabada uyuyunca, eşim onunla arabada bekledi ben kızımla mağazaya girdim.Şu içinde müzik çalıp çocukları mağaza içinde gezdiren trenlere binmek istedi kızım.Ücretini sorduğum genç (aynı zamanda treni kullanan kişi) 2 tur 3 ytl dedi.Kızımı bindirip beklemeye başladım.Tren yavaş yavaş daha yarım tur atmamışken aynı kattaki bir kozmetik mağazasını söyle bir dolanıp çıktım.Döndüğümde tren kalkış yaptığı noktadaydı ve kızımın bindiği vagonda başka 2 kız çocuk oturuyordu.Ben trene koşana kadar tekrar hareket ettı.Oradakı başka bır görevlıye kızımı sorduğumda bılmıyorum dedı gerçekten kızımı görmemesı doğaldı çünkü o eğlence merkezının gişesinde duruyordu.sadece 2 tur dedıler neden ındırdıler ılk turda dedım..Sonra bır yandan trenın gelmesını beklıyorum, bır yandan etrafta kızımı arıyorum nasıl bır korku, nasıl bır his anlatmam mümkün değil zaten.Tren geldi treni kullanan,aynı zamanda kızımı oturtup vagonun kapısını kapatan ve ücretini verdiğim kişiye kızımı sorduğumda bilmiyorum dedi, dünya başıma yıkıldığı için tartışamadım bile o anda.Etrafa sormaya başladım gri tşörtlü bir kız trenden inerken gördünüzmü diye neden sonra bir kadın carrefourun içine bır kız gıttı az önce dedı.Acaba eşim mi gelip aldı dedim çünkü telefonumu evde unuttuğum için bebek uyanınca carrefoura gelecekti alışveriş yapacaktık. Markete doğru yürürken kızımı danışma kabininden çıkardılar nasıl koştuk birbirimize.Çok korkmuş ağlıyorudu ben sadece şükredebildim o an..

Şimdi evet en büyük hata bende kızımı bırakıp gittiğim için orada beklemem gerekirdi kaç tur olursa olsun.Ama treni kullanan kişi neden ilk turda velisine teslim etmeden indirdi kızımı trenden?Ve neden benim gelmemi en azından 5 dakika bekletmedi olay yerinde de alakasız marketın danışmasına yolladılar.Ve yüzlerce kez anlattığım kızım neden tanımadığı kişilerin dediğini yaptı, onlarla gitti.
Neden neden neden ? Hala olayın etkisindeyim malesef kızımda :(

Allah bu korkuyu kimseye yaşatmasın sadece tek dileğim bu....

3 yorum:

  1. of şimdi okuyunca daha beter oldum
    demek bu trenlere güvenmemek lazım. bizimkide geçenlerde bindi bizde trenin yanında dolaştık onunla demek güvenmemek lazım. hepimize ders olsun. Nazlım geçmiş olsun annem.

    YanıtlaSil
  2. mesela bazı yerlerde çocuğu bırakıp oyun alanına 1 saat sonra alıyorsun falan kesınlıkle bırakmamak gerek kımse bızım kadar sahıp çıkmıyor çocuklara

    YanıtlaSil
  3. Bende heveslenmiştim pelikanın oyun alanına, aynı sorumsuzluğu orda yapmayacakları ne malum, gerçekten azami dikkat. O korku ne menam bişeydir.. Off off..

    YanıtlaSil