24 Nisan 2011 Pazar

23 Nisan kutlamamız


Aylardır hazırlanıyorlar bu gösteri için.Bazen yoruldular,bıktılar,oyunlarından feragat ettiler bazende hopladılar zıpladılar eğlendıler her eve gelene izlettiler biliyorum.Kostümü,saçı, başı,ojesi,banyosu,ayakkabısı,bayrağı derken o büyük an geldi çattı.


Heyecanmı? Yoktu hiç. özgüven patlamasıyla çıktı sahneye ve kostümün azizliğine uğrasada bozuntuya vermeden tamamladı dansını.Tıpkı profesyonel bır dansçı gıbıydı kımse anlamadı mesela kostümünün elınden çıktığını (ben hariç).Hep bana baktı biliyorum beni gördüğü an rahatladı içten içe.

Ben yine karışık duygularla izledim onu.Gurur,sevinç,hüzün,merak ,heyecan herşey karışıktı o an.Zaten geceden telaş başlamıştı.Gelin olurken napıcaksın bilmem dedi eşim.Düşündümde nasıl haklıydı.

Ve o sahneden indiğinde gözümde iki damla yaş,kalbimde çarpıntı oturdum yerime bir süre öylece kalakaldım.


Hepsi çok güzellerdi çocuk işte dediğimiz anlar boldu.Gözleri pırıl pırıldı hepsinin anlamını bile henüz tam kavrayamasalarda...


Çocuk bayramıydı, o gün sadece ona adanmalıydı.Öyle de oldu.€vde kutlama yapıldı,sinemalara gidildi,hediyeler alındı. 


Özgürdü herzamankinden de çok, en önemlisi mutluydu ya tamamdı.

500.yazım bu oldu ya bloğuma ne mutu bana :))






8 yorum:

  1. Gözlerinin içi gülüyor maşallah prensese:)

    YanıtlaSil
  2. benimde gözleri doldu şimdi okurken. Yoğun bir çalışma olmuş belli. Şimdi böyleyse ben gelin olduklarındaki halimizi düşünemiyorum :) Nazlı çok güzel olmuş annesi ,öp benim için :D

    YanıtlaSil
  3. Nazlışın büyüdüğünü şimdi daha iyi anladım,tam bir abla olmuş.kıyafeti,saçları herşeyi çok güzel,çokda güzel oynamış.aferin güzel kızıma benim :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler ıkız annesı

    Baharcım ben kızımı kımselere vermem dıyorum ama emınım oye olmayacak :))

    Asumancım böyle öze günlerde kıyafetle falan bırden büyümüş oluyorlar sankı dımı

    YanıtlaSil
  5. herzaman, onların güzel ve mutlu anları ve anıları ile yaşlanalım... Gerçekten harika bir gösteri olmuş belli :)

    YanıtlaSil
  6. Umarım öyle olur arkadaşım.Güzeldi gerçekten.Şimdi anneler günü heyecanı sardı bizi bakalım neer yapacak kuzular

    YanıtlaSil
  7. Anneler gününde iş nedeni ile İzmir de olacağım malaesef ama bir süpriz düşündüm, herşey yolunda gider inşallah:) Anneler için en büyük hediye çocuğunun bir öpücüğü olur herhalde ama babalardan beklentiler başka tabi...

    YanıtlaSil
  8. Umarım herşey yolunda gider.Benim babadan da çocuklardan da tek beklentim bütün gün uyumak, bana en güzel hedıye ve ımkansız malesef.

    YanıtlaSil