2 Şubat 2009 Pazartesi

Büyük gün...

















14 yorum:

  1. Tüm resimler çok güzel maşallah.Allah mutlu etsin.İlknur valla sen harika çıkmışsın,çok güzelsin maşallah.Nazlı hanım da senin yolundan ilerliyor.Ama neden Nazlı'nın yüzü asık çıkmış,uykus mu vardı yoksa???

    YanıtlaSil
  2. Bir yastıkta kocasınlar, ömür boyu mutluluklar.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler büşracım amin inşallah o senin güzelliğin sağol.Nazlı bizim ağlaşmalarımıza çok üzüldü.durgundu bütün gece.

    .................
    teşekkürler ayşen hanım..

    YanıtlaSil
  4. bir yastıkta kocasınlar inşallah
    bu arada siyah beyaz fotoğrafı çok beğendim:))

    YanıtlaSil
  5. çok çok güzel bir gelin olmuş maaşallah, Allah kaderini de kendi gibi güzel etsin inşallah..bu arada nazlı prensesin kıyafeti çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürler tek tek hepinize

    YanıtlaSil
  7. allah mutlu etsin inşallah. bizde de evlenmeye hazırlanan bi bekar var. bakalım biz de böyle fotoğraflar koyabilcekmiyiz blogumuza. siz de pek şıksınız maşallah.

    YanıtlaSil
  8. Allah mesut bahtiyer etsin. Bir birlerine olan sevgileri hiç kaybolmasın.

    İknur sende çok güzel olmuşsun.

    YanıtlaSil
  9. İnşallah sizin bekarda yuvasına kavuşur biran önce gülcancım.

    .............

    Çok teşekkür ederim canım amiinnnnnn

    YanıtlaSil
  10. Ayy ne güzel resimler bunlar. Eee resimdekiler güzel de ondan :) Yeni çifte ömür boyu mutluluklar. Bu arada ikiz gibisiniz kardeşinle. Ayrıca Nazlı'nın şıklığına da diyecek yok :)

    YanıtlaSil
  11. teşekkürler başakçım.Handeyle çok benetirlerbizi ama ikimizde benzetmeyiz nedense.Nazlı hanımın kıyafet ve aksesuar seçimi teyzesinden bile uzun sürdü diyebilirim zira siyah çocuklarda pek çalışılmayan bir renk her yer pembe dolu :))

    YanıtlaSil
  12. ABLACIM RESİMLER HARİKA ÇIKMIŞ SÜPER OKADAR GÜZELKİ EN GÜZEL GÜNDEN EN GÜZEL HATIRA KINA VE DÜĞÜN ÇOK GÜZEL GEÇTİ HANDE ÇOOOK GÜZELDİ SENDE ÇOK GÜZELDİN =)HERŞEY ÇOOOK GÜZELDİ ALLAH MUTLULUKLARINI DAİM ETSİN =)))

    YanıtlaSil
  13. ABLACIM BEN YORUM YAZDIM AMA ADSIZ CIKTI BEN TUĞÇE RESİMLER SÜPER ÇOOOOOK GÜZEL KINADA DÜĞÜNDE ÇOOOK GÜZELDİ CANIM HANDECİK ÇOOOK GÜZELDİ SENDE ÇOOOK GÜZELDİN ALLAH MUTLULUKLARINI DAİM ETSİN İNŞALLAH BU ARADA NAZLI HATUN ÇOOOK ŞIKTI ÇOOOK GÜZELDİİİ =)EN MUTLU GÜNDEN HATIRA RESİMLER ÇOOOK GÜZEL ÇIKMIŞ =)))

    YanıtlaSil
  14. bende cevap yazmadım önceki yoruma kim acaba dedim. Tuğçecim çok saol daha güzeli senin olsun inş. darısı başına

    YanıtlaSil