5 Ocak 2009 Pazartesi

Çocuk kitapları

Sadece çocuk kitapları satan bir site buldum.kipitap.com keşke bu sitedeki bütün kitapları inceleyebilsem.O kadar çok alırdım ki...

Sitede beğendiğim 2 özellik var.

İlki yaş gruplarına göre sınıflandırma,ikincisi tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo.

(Şafocum bildiğin kitaplar varsa bu sitede isimerini yaz bana alalım olurmu?)

7 yorum:

  1. Şimdi bizim gibi kitap manyağı olmuş çıkmış bir anne kıza bu yapılırmı, bakar bakar kendimi alamam bu siteden artık.İşin kötüsü internetden alışveriş yapamayan cinlerdenim ben nolcak şimdi?

    YanıtlaSil
  2. İlknurcum siteyi ufak ufak inceledim ve çok beğendim.Hemen hemen bütün yayınevleri mevcut.Teşekkürler paylaşımın için:)

    YanıtlaSil
  3. merhaba sizin sayfanızdan görüp bu adresi hemen üye oldum ve bayıldım.ilk kitaplarımızı sipariş ettik bile heyecanla bekliyoruz çok teşekkür ederiz oğluşumla sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. İlkay hanım çok sevindim.Umarım beğenirsiniz kitapları ve teslimlerini.Elinize ulaşıncada yazarsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
  5. merhabaaa :))

    kitaplarımız bugün geldi.oğlumda bende bayıldık.uyuyordu yatağına koydum.gözünü açar açmaz kitaplarını gördü "aaa anne ciciş" diye sevmeye başladı.1 saat kitap okuduk yatakta:))
    öyle güzeller ki şeker gibi..paketin içine kitap ayraçları,stickerlar koymuşlar.çok hoşuma gitti.bayılırım böyler ufak tefek hediyelere:)bir de not vardı "bol kitaplı günler" diye.hatıra olarak saklayacağım bu notuda:)
    alışverişimizden çok memnun kaldık ve mutlu olduk biz tekrar teşekkür ediyoruz bizi bu siteyle tanıştırdığınız için sevgili nazlı'nın annesi:))
    sevgiler bizden...
    bu arada yeni arka plan (sanırım adı bu acemiyim blog olaylarında biraz :)) çok güzel olmuş.hem kırmızı hem puanlı tam benlik:))

    YanıtlaSil
  6. Çok sevindim İlkay hanım.Bloğunuz varsa bende sizi ziyaret etmek isterim sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. merhaba :))

    malesef bizim bloğumuz yok ama şu sıralar acaba bende mi açsam becerebilir miyim ? diye düşünüyorum.hayata geçirirsem bu fikrimi ilk size haber vereceğim.çok sevinirim ziyaret ederseniz:))

    bu arada tavsiye ettiğim bir arkadaşımda bugün kitap siparişi verdi.çok iyi oldu bizim için kipitap.com.çok iyi bir şeye vesile oldunuz tekrar teşekkür ederim.sevgiler...:))

    YanıtlaSil