22 Aralık 2008 Pazartesi

Anne ağlamam bitti:))

 

DSC02114

Geçen gün yine saçma sapan bi inat yüzünden ağlama krizindeydik.Benimde başım ağrıyordu, git odanda ağla dedim.Sonra baktım numaradan ağlamaya döndü ordaki ağlaması. Bitince gelebilirsin dedim.Tamam dedi. Biraz daha ağladı, bitti dedi, geldi.O günden sonra öfke nöbetlerimizi bu yöntemle çözüyoruz.Ağlamaya başlayınca (tabi canı falan yanmadıysa,inattan veya şımarıklıktansa) odanda ağla gel bitince diyorum.Tamam diyo.gidiyo, ağlıyo, bitti diyo geliyoooooooo :))) Döndüğünde hiçbişey olmamış gibi devam ediyo  ve de tamam falan derken ağlamayı kesiveriyo :))

Az önce yine yaşadık belki işinize yarar diye yazmak istedim.

Anne ağlamam bitti geliyimmi :)))

10 yorum:

  1. evet bu yöntemi ben çok kullanıyorum.ben senin ağlamanı dinlemek zorunda değilim diyorum.git odanda ağla,hemen odasına gidiyor,gitmiyorsa ben götürüyorum.bitince bana sesleniyor,ağlamam bitti diye.ben de yanına gidip niçin boşuna ağladığı hakkında bir kısa konuşma yapıyorum ve olayımız bitiyor.bazen uzattıkça uzatır ağlamasını o zaman da ''daha 2 nate(tane) ağlamam var anne'' der.bu olayımıza yazın şahit olan babaannemiz hala bunun esprisini yapar.daha 2 nate ağlamam var anne....

    YanıtlaSil
  2. Dediğin gibi Büşracım iyice uzuyordu ben kızıyordum iş içinden çıkılmaz hal alıyordu.Şimdi eğleniyorum bile o ağlayınca.Mesela diyorum ki ağlaman bitince içeri gelebilirsin.Yada su içebilirsin :))

    YanıtlaSil
  3. bende bu yöntemi kullanıyorum ama benimki odaya gitmemek için susmayı tercih ediyor:))

    YanıtlaSil
  4. en güzeli ve arzu edileni bu aslında Can olayı kapmış gözüküyor

    YanıtlaSil
  5. :) süpersiniz ya... Benim sizlerden öğreneceğim bi dolu şey var. bayıldım bu taktiğe inşallah zamanı gelince bizimkilerde de işe yarar. Bu arada blogun harika olmuş, resmen çocukluğumda hissettiğim o yılbaşı sevincini hissettirdi bana. Bir de son zamanlarda bloga koyduğun resimler bir başka güzel fotoğraf makinası mı değiştirdin? (eğer öyleyse markasını paylaşır mısın :) ) Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Öğrenirsin Başakçım öyle güzel 2 tane öğretmenin varki...

    Telefonumla çekiyordum fotoğrafları şimdi kamermla çekiyorum.Markası sony dvd 404e modeli :))

    YanıtlaSil
  7. Öğrenirsin Başakçım öyle güzel 2 tane öğretmenin varki...

    Telefonumla çekiyordum fotoğrafları şimdi kamermla çekiyorum.Markası sony dvd 404e modeli :))

    YanıtlaSil
  8. Biz odaya gitme olarak değil ama tamam istediğin kadar ağlayabilirsin diyor ve onun ağlamasını,bağırmasını(en fazla 1dk sürüyor.)görmezden geliyoruz.Sonra kendi birşey olmamış gibi geliyor yanımıza.Yada ağlarsan seninle konuşmayacağım,ne zaman susarsan seni o zaman dinleyeceğim gibi cümleler de etkili oluyor.

    YanıtlaSil
  9. İyi bir yöntem, fırsatı gördükleri anda ağlamayı çok güzel kullanıyorlar bu afacanlar çünkü

    YanıtlaSil