3 Kasım 2008 Pazartesi

Nazlı hanımın mutfağı

 

Yazı başlığı bir mekan tavsiyesi gibi gözüksede konumuz Nazlının yenioyuncak mutfağı.Dün babasıyla toyikiye gitti Nazlı bende rahat rahat bir market alışverişi yaptım.İşim bitince bizimkiler kocaman bir kutuyla döndüler.Nazlının gidip gelip oynadığı hatta toyikiye sırf bu oyuncak için gitmek istediğine emin olduğum oyuncak mutfaktı bu.İlk düşündüğüm nereye koyacağım ben bunu oldu aslında.Ama eve gelince Nazlışı öyle mutlu görünce hemen yer açıverdim :))

Mutfak anneleri bile iştahlandıracak kadar güzel.Ankastre ocağı ışıklı iki kademe ayarlı ve  gerçek ocak sesi çıkartıyor,musluğu, lavabosu,buzdolabı hatta saati bile var.İçindede ketçaptan konserve mısıra bol bol malzeme var.E bizede geriye bol bol yemek yapıp Asuman hanıma ikram etmek kalıyor.

İyiki kızım var...

 

  03112008830

Şu yemeği ocağa koyup evi süpürsem iyi olacak :))

03112008833

İşte tamam elleri yıkıyalım :)

03112008835

Masamla tam bir mutfak burası :))

 

03112008838

Al bakalım sana kahve yaptım :))

 

TEŞEKKÜRLER BABACIM SENİ ÇOK SEVİYORUM TABİ YENİ MUTFAĞIMIDA :))

10 yorum:

  1. güle güle kullan nazlıcımmm...leziz mamalar yappp asumana :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederiz pınarcım.Asuman 100 kilo olcak bu gidişle :=))

    YanıtlaSil
  3. Çok hamarat bu kız valla :) odasını toplamasından 10 puan vermiştim ki şimdi yeni marifetlerde çıktı. Bu arada insanın o mutfağı görüp de istememesi mümkün mü, benim bile gelip Nazlı ile oynayasım geldi :)

    YanıtlaSil
  4. Valla kızımı alan yaşadı :)

    Sende sabret 2 sene sonra ne kahveler içiceksin kızının elinden :))

    YanıtlaSil
  5. valla bu mutfaklara ben de bayılıyorum.arkadaşımız Melis'in de böyle güzel bir mutfağı var.Ada ile oraya gidince hemen bana kahve yaparlar,makarna pişirler sağolsunlar.Sen de Nazlışa pişirmesi için makarnalar verebilirsin,yapıp sana ikram eder.bir de yabancı bir sitede keçeden yemeklik malzemeler yapmışlardı,kelebek makarnalar,yumurtalar felan,çok güzel olmuştu.http://chasingcheerios.blogspot.com/ bu sitedeydi.ikinize de iyi eğlenceler

    YanıtlaSil
  6. makarnayı bende düşündüm.Şimdi verdiğin bloğa bakıcam çok teşekkür erim canım

    YanıtlaSil
  7. çok guzel bu mutfak bayıldımm..bizim zamanımızda minik cay setleri ve tencere setleri falan vardı onlarla cok guzel oynardık..güle güle oynasın nazlı:))

    YanıtlaSil
  8. Aynen ben hala bayılıyorum teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  9. merhaba uzun bir aradan sonra döndüm ve nazlı hanımın mutfağına bayıldım..:)güle güle mamalar,kahveler pişirsin küçük hanım.:))
    montessori eğitimi açısından bişey söyleyeceğim yanlız..tim seldinin kitabındada diğer kaynaklardada çocuk için çevre düzenlemesi yaparken,bu tarz oyuncakları mutfağa koyma önerisi var..mutfakta yerin müsaitse, bu seçeneği bir değerlendir derim.:)
    ertuya böyle bişey almadık ama mutfakta bir dolaba sırf oynasın diye tencere tava çaydanlık vs. koymuştum..uzun zamandır ben yemek yaparken,oda kendi yemeğini yapıyor mutfakta...:))

    YanıtlaSil
  10. Hoş geldin tubacım uzun aralar veriyor özletiyorsun.

    Biliyorum mutfakta durması gerektiğini ama malesef mtfakta yerim yok.Belki yeni bir düzenlemeyle yer açabilirim bi bakıyım sağol :))

    YanıtlaSil