2 Kasım 2008 Pazar

İlk kaza :((

02112008826

 

Bugün sevgilim ben uyuyım diye sabah Nazlışla ilgilendi.Son birkaç haftadır olduğu gibi.Hoş Nazlı ikidebir tepemde bitince uyumak pek mümkün olmuyor ama olsun.Bende kahvaltıdan sonra sevgilim uyusun diye Nazlışı parka götürdüm. Kendine bir arkadaş buldu ve çok eğlendiler.Arkadaşıda 3 yaşında cici bir kızdı. Sonra bir dede torununu getirdi.1,5 yaş civarı çocukta onlarla kaymak istedi.Dedesi yukardan yolladı ben aşşadan tuttum daha beceremediği için.Bu dede sıra torununa gelsin hemen diye daha Nazlı kayağa oturamadan yüzüstü yolladı Nazlıyı yukardan bende tuttum tabi kayınca.Bizim kız muzur bişey öğrenmiş oldu böylelikle.Dede ve torunu gittiler.Bizim kızlar kaymaya devam etti.Kapalı boru şeklindeki kayaktan kayıyorlardı.Nazlı ters kaymış ben görmedim kayağın sonuna geldiğinde gördüm hemen tuttum ama burnunu kayağa çarptı.Başladı ağlamaya sarıldım bidaha yapma dedim ve bir baktım burnu kanıyor.Hep düşünürdüm dışarda bişey gelse başına naaparım diye şimdi gelmişti ve ben soğukkanlılıkla gittim tuvalette burnunu yıkadım.Telaş yapmadım ,panik olmadım belkide ufak bir kaza diye. Nazlıyada aynada gösterdim.Bak burnun kanadı.Birdaha güzelce kay sakın ters kayma dedim.Tamam bidaha istemiyorum zaten dedi.Sonra oynamaya devam etti.  Yukardaki fotoğraf olaydan sonra çekildi...

 

Sonra o arkadaşı gitti.İki kız arkadaş daha geldi yaşıtı.Onlarlada çok güzel oynadı.Hatta kızlardan biriylede adaş çıktı. Biz eve dönerken adaşı Nazlıyı bırakmadı gel oynayalım dedi :))

 

Bir park daha böyle geçti...

Bu fotoğraftaki ilk arkadaşı ikisini çekmek istedim ama kayağı kim önce kapacak derdindeydiler.Arkadaki ağabilere dikkat paparaziye yakalandık oğlum diyip bana poz verdiler :))

02112008824

10 yorum:

  1. Çok çok geçmiş olsun Nazlışıma... Neyse ki çok büyük bir hasar almadan atlatmışsınız bu görünmez tehlikeyi.
    Off offf yemek, uyku, yere düşen oyuncağı verme gibi konularda pek bir rahat olan ben bir tek bu konuda aşırı evhamlıyım galiba. Düşüp bir yeri kanayacak acıyacak diye içim içimi yiyor. hatta evdeki sehpayı kenara çekmekle kalmadım, dört bir köşesini elektronikleri korumak için kullanılan baloncuklu koruma plastiğiyle kapladım. Nasıl yeneceğim bu evhamımı acaba???

    YanıtlaSil
  2. kıyamam ben ona yavrum yaa :(( çok özledim zaten öp benim için annesii.. seni de öptüm kocamann :)

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun cnım iyiki ciddi bişey olmamış!!!
    Canda başka çocuklardan görmüş oda yüzüstü kayıyor Allahtan kafaüstü değil :)
    napıcaz biz bu bıcırıklarla valla bilemiyorum...

    YanıtlaSil
  4. Başakçım bende çok paniğim bu konuda hatta bayılıp hiçbişey yapamamaktan korkarım hep.Neyseki atlattık allah beterinden korusun...

    ..........................

    Ayşencim bizde çok özledik seni gelince İstanbul'a mutlaka kalmaya gel. Öptüm...


    ..........................

    Pınarcım nerde muzurluk var buluyorlar malesef.Allahtan Nazlı korktu burnundan bidaha yapmam dedi.Allah korusun meleklerimizi :))

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun yavrularımızı. Soğukkanlı olmak lazım dediğin gibi bizlerde panik yaparsak çocuklar daha çok korkuyorlar..

    İşte bazen bende çok panikliyorum tutamıyorum kendimi yazarken söylemesi kolayda uygulamaya gelince beceremiyorum. Mert canı yandığı için ağlıyorsa birde derdini paylaşamıyor içlenip bir şeyler söylüyorsa o an ben daha kötü oluyorum ne yapayım tutamıyorum kendimi .

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür edrim canım kocaman bi aaammmiiiiiin diyorum.O an aslında için panikli oluyor ama telkin ediyosun kendini eğer bırakırsam kendimi çözüm bulamam ona yardım edemem diyorsun ve başlıyorsun kanı nasıl durdururum çabalarına.İnşallah bidaha yaşatmaz allah yavrularımızı korusun rabbim

    YanıtlaSil
  7. Nazlı'cım bir dahakine çooookkk dikkatli ol emi.çok geçmiş olsun.Tüm kazalar çocuklarımızdan uzak olsun....

    YanıtlaSil
  8. şimdi yaramazlık yapınca benim kozum oldu bak düşersin burnun kanar diyorum yapmıyor :))

    YanıtlaSil
  9. Canım geçmiş olsun.allahtan daha sert biryerlere çarpmamış.Canım benim oda korkmuştur.Ama gerçekten soğukkanlı davranmışsın,yapılması gereken de bu zaten.Öpüyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. teşekkürler canım valla allah korudu gerçekten bende öptüm

    YanıtlaSil