18 Ekim 2008 Cumartesi

Nazlı'nın evi...

Çocuklar dar yerlere girmekten ve gizli olmaktan çok hoşlanırlar biliyorsunuz.Burdan yola çıkarak piyasada çeşit çeşit oyun çadırları var.Kimisi katlanıp çantaya bile sığıyor.Ama benim  zamanımda bunlar yoktu ve biz kardeşimle kendimize derme çatma evler yapıp içinde evcilik oynamaya bayılırdık.Bende dün Nazlışa bu evden inşaa ettim:))

Önce çok sevdi.Benim evim bu baba gelince içinde oynıcam dedi.Fakat içinde pek oynamadı.Babamız geldiğinde Nazlışa çok sevdiği soyulmuş çekirdeklerden getirmişti.Nazlı babasının yanında oturup yerken birden evin çatısına oturunca olanlar oldu.Nazlı popo üstü yere çakıldı,çekirdeklerde etrafa saçıldı.Bendeniz bugün gelecek misafirler için sabahtan beri ev temizlerken bu olanlara pek bi bozuldum. Ve evi topladım...İşte hikayesi olan bu ev...

17102008669

17102008678

17102008681

Bu fotoğrafı Nazlı çekti.Bayağı öğrendi bu işi bir sonraki postta Nazlının çektiğine inanamadığımız bir fotoğraf daha yayımlıcam..

17102008677

Bunlarda eve girerken dışarda çıkardıkları :))

2 yorum:

  1. çok şeker bende yapardım böyle şeyler...Canada yastıklardan yapıyorum ama poposunu sığdırırken her seferinde deviriyo :))çk tatlı fotoğraflar.Nazlış kapmış işi:)

    YanıtlaSil
  2. iki tekli koltuğun üstüne bi çarşaf tamam :)) dene sende

    YanıtlaSil