20 Ekim 2008 Pazartesi

3.geleneksel altın günü


Ekim 2008 itibariyle 3. altın günümüze start verdik.Arkadaşlarımız Seçkin ve Derya'nın bebekleri dünyaya geldi.+ ay bile geçti.Biz daha yeni görebildik.Çınar bebeğe sağlıklı bir ömür diliyorum.

Çocuklar birbirini unutmuşlardı.Önce ayrı telden çaldılar.Fakat sonra kaynaşıp oynadılar.Bizde arkadaşlarımızı çok özlemişiz.Çok keyifli birkaç saat geçirdik. Birdahaki günümüz Kasım ayında iple çekiyoruz şimdiden:))



Göbek atarken


Soldan sağa:Nazlı,Doğa,Berke,Bade :))


Babalar koyu sohbette :))


Posted by Picasa

6 yorum:

  1. :) harika resimler hele Berke'nin arkadaşlarına sarıldığı pozlara bayıldım. Sanırım yaşlar ilerledikçe bu buluşmalar daha keyifli bir hal alıyor.

    YanıtlaSil
  2. ilk günümüzde daha bade doğmamıştı.Ve üçünün bir pozu var zar zor yan yana oturtmuşuz kimi kaykılmış kimi ağlıyor. şimdi poz veriyor bize şebekler :))

    YanıtlaSil
  3. maşallah nazlışa.bir sürü arkadaşı var.maalesef bizim arkadaşlarımız daha bekar.onlar evlenecek de,bebek sahibi olmaya karar verecekler de,yapacaklarda.valla Ada okula başlamış olur...

    YanıtlaSil
  4. evet arkadaşı çok olduğu için kardeşe ihtiyacı yok diye düşünüyorum :))

    YanıtlaSil
  5. yok ya öyle deme.kardeş sevgisi bambaşkadır.her açıdan.kardeşinle kavga etmek,didişmek,kıkırdamak herşey güzeldir.bence kardeş düşünmelisiniz.hem büyüynce onun da çocukları olunca neden benim amcam yok ya da teyzem halam yok diye üzülmezler mi...

    YanıtlaSil
  6. bilmem bu açıdan hiç düşünmemiştim :((

    YanıtlaSil