24 Eylül 2008 Çarşamba

Varmı Nazo gibisi?



Yukardaki manzarayla artık sık sık karşılaşıyorum.Ne zaman meşkul olsam Nazlının musluk sesine koşuyorum ve benzer manzaralarla karşılaşıyorum.Birgün oraya nasıl çıktığını merak ettim ve gizlice izledim.Öyle usta olmuşki sanki merdiven çıkar gibi çıkıyo lavaboya.
Boyu uzamaya başlayalı ne kapalı oda kapısı kalıyor nede ışık!!! gündüzün gözü bizim ev ışıl ışıl arkasından kapatmaktan illallah geldi.Keşke oda kapıları kilitlense en azından teklikeli olanlar kayıp düşçek diye ödüm patlıyo.Heee boyunun yetmediği yerleri karıştırmaktada meşhur ikea masamızın sandalyesini kullanıyor.Bide yakalanınca sen içeri git demezmi!!

-Anne sen içeri git!!!
-Eeeeeeee...
-Yemeğini yap!!!
-Sen napçaksın burda?
-Ayaklarımı yıkıcam!!
-Oldu canım başüstüne :((


Tek güzel yanı sabah yanıma gelip annecim diye beni uyandırıp öpmesi.Daha önce boyu yetmediği için kapıyı açıp çıkamıyordu anneeee diye bas bas bağırıyordu:)) Şimdi güne daha güzel başlıyorum ama daha çok yoruluyorum. Ramazanda gece uykusu mahvoldu her gece uyanıp yanımıza yatmak istiyor.Mesela dün gece yine uyandı babaylauyucam dedi.Gittik yattık yanına o uyuyana kadar bekledim uyuyunca yerine götürdüm uyandı sende yanıma yat dedi.Yattım tekrar uyumasını bekledim.Sonra sahur hazırla ye topla .Bide sivrisinek kulağımda tam uyucam git raidi bul tabletini tak uyu sabah ezanı olundu.Bütün geceler hemen hemen aynı.Nasıl unutturucam bilmiyorum nasıl döneriz eski düzene?
Bayram gelsede kaçşak bi yerlere çok yoruldum ben ....

Posted by Picasa

4 yorum:

  1. ne güzel kendi başına birşeyler yapması ama bir okadar da tehlikeli.cam olması ayrı bir tehlike.o şimdi oraya tek başına çıkabildiği için çok guruludur,canım benim.ne çabuk büyüyor bunlar ya....

    YanıtlaSil
  2. hemde ne gurur sen git diye bi kovuyoki beni kendim yıkıcaaaam diye isyankar

    büyüdükçe dertleride büyyomu ne?

    YanıtlaSil
  3. fotoğrafına bayıldım ya...Nede güzel çıkmış ta lavabonun tepesine.Düşme tehlikesi olmasa ne güzel ama ..ama...:))

    YanıtlaSil
  4. hiç sorma nasıl vazgeçircem bilemiyorum çok yaramaz oldu çoooookkk

    YanıtlaSil