11 Temmuz 2008 Cuma

Bu hafta kaçırdıklarım...

IMAG0290

Y ine telefonum olmadığı için o kadar çok anı kaçırdım ki.. Mesela Nazlı'nın ilk dönme dolap ve dönen salıncak keyfini ve pamuk şeker yiyişini... Mesela Ayşen abla ve Kadir abisiyle oynadığı oyunları ,havuz maceralarını... Mesela Burakla çarpışan arabaya binişlerini (tabi babalarıyla ve sadece iki araba ve birbirlerine hiç çarpmadan)Mesela Badeyle ütü yapşını...Kordon boyunda çalan şarkıya göbek atışını etrafa hiiiç aldırmadan ona gülüp geçen insanlara bakmadan içinden geldiği gibi...

Yani çok şey yaşadık bu hafta ama malesef tek kare fotoğraf yok .Yukardaki fotoğraf arşivimizden fotoğrafsız post yazmayı hiç sevmediğimden ekledim.

6 yorum:

  1. Sayfa değişmiş, çok güzel olmuş. Bu hafta bizde ilk kez dönme dolaba bindik . Kızım iyiydi annesi korktu azıcık

    YanıtlaSil
  2. aynen bende ilk binişimde korktum ama 2. de alışmıştım bizimki bebekler için olanı bide büyük olanı olsa yanmıştım :))

    YanıtlaSil
  3. İlknur bu şablon çok ama çok güzel..
    sade ve şık :)
    blogcuyu açtımmı insanın içine bir ferahlık veriyor abartısı yok..

    foto bizde de problem benim telefon foto çekmiyor ben bu zamana kadar çok güzel anıları kaçırdım ki artık alıştım ...
    telefonun gelirde fotoğraf probleminiz düzelir..

    YanıtlaSil
  4. inşallah diyemicem bu gidişle düzelmicek artık umudum tükendi . böyle insanlar varken benim telefonum yalan olur. neyse şablonu beğenmene çok sevindim. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum bende sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. evet ben de fotoğrafsız yazı koymayı ve fotoğrafsız yazı okumayı sevmiyorum.sizinki hariç.nazlı'nın maceralarını okumak bana büyük keyif veriyor.seni minik Nazlı'yı kocaman öpüyorum.umarım telefonun en kısa zmanda elinde olur.

    YanıtlaSil
  6. artık ümidi kestim ama eşim takma kafana bekle dedi sanırım yeni telefon geliyor bana hh

    YanıtlaSil