10 Haziran 2008 Salı

Şundan Bundan...

Bu pazar evimizin eksik kalanlarını tamamlamaya çalıştık.O yüzden genelde evle ilgilendik.Ama bababamızın yeni  dükkanın gördük ve Bauhaus'a alışverişe gittik.Nazlı bizi çok korkuttu.Bauhaus'un bahçe bölümündeydik rengarenk şişeler dikkatini çekmiş olcak ki gözümün önünde bir şişe kandil yağını kafaya dikti.Allahtan hiç yutmadı hepsini çıkardı.Ama elim ayağım kesildi o an.Kaşla göz arası resmen.Allahım sen koru yarabbim.

08062008663

Şu hamağın rahatlığına bakın.Kıskandım Nazlışı valla...

08062008658

Muzur kızım benim dükkanı birbirine kattı resmen...

 

 

Şu son günlerde Nazlışı uyutmak en zor iş.Hiç uyumak istemiyor.Ne öğlen ne akşam.Napçaz bilmiyorum.Geçen gün ne yaptıysam uyumadı babasıda Asumanı verdi uyuyun beraber diye bi baktım sarıldı ona uyudu....

08062008653

 

Akşamları babamız gelince Nazlı hemen üstündekini çıkartır babasının ve banyonun ışığını açar birlikte elleri yıkarlar eğer babamızın wc de işi varsa Nazlı o çıkana kadar kapının dibinde sessizce çıkmasını bekler. Dün öyle masum bekliyodu ki çekmek istedim ama makineyi görünce hemen poz verdi..

09062008664

2 yorum:

  1. ya ne bilmiş bücür bunlar ya...çok tehlikeli işler yapıyorlar kaşla göz arası yandık...ve çok dikkatli olmalıyız benimkide oyuncak parçalarını koparıp ağzına atıyor yutmuyorda ama öyle geziyor evde zorla alıyorum ağzından.
    Buarada b babaların eve gelince kaderi herhalde benimki babasının banyoya girdiğini görünce kapının önünde yere yatıp ağlıyor :)

    YanıtlaSil
  2. çok dikkatli olmak şart bir anlık bi dalgınlıkta neler oluyor.
    nazlıda eskiden ağlardı artık alıştı sessizce bekliyor...

    YanıtlaSil