13 Mayıs 2008 Salı

Blog hakkında

11052008471Bugün severek takip ettiğim bir bloğun kapandığını öğrendim.Bloglar aleminde en çok tıklanan ve yorum alan bloglarlardan biri üstelik. Öyle ki tv programına bile konuk oldu.Peki ne olduda onca emek boşa gitti?Ailemi ve psikolojimi korumak adına kapatıyorum demiş son yazısında.Kimbilir ne yaşadı.Ben kendi adıma çok üzüldüm.

 

2.Konu ise bundan böyle bloğumda günün yorumunu yayımlıcam.Bütün yorumlar çok güzel benim için ama arka planda kalmasını istemediğim yorumları blogda yayımlıcam.Böylece belki teşvik  edici olur ve bir sürüyorum alırım diye umuyorum.

 

3.Ve son konu ise biliyorsunuz bloğumun şablonunu değiştirdim ve takip ettiğim siteler ve arkadaş bloglar silindi.Hatırladıklarımı ekledim tekrar ama hatırlamadığım daha bir sürü blog var.Sizden ricam eğer sizde bloğumuzu takip ediyorsanız ve bizim sizi takip ettiğimizi biliyorsanız yada arkadaş bloglara sizinkide eklensin istiyorsanız bloğunuzun adresini bana yazın.Cbox a bile yazsanız yeter.

3 yorum:

  1. Ohhh bahar gibi bir blog olmuş valla girice ruhum açıldı :)
    Hani bahar temiliği yapınca ev tertemiz ve mis gibi kokar sanırsın ki yeni taşınmışsın, işte blogunuzun yeni hali de ben de aynen bu hisleri uyandırdı :)
    Blogunuz güzellliğindeki Nazlı maceralarını heyecanla beklemeye devam :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. dimi bende rahatladım valla aynen öyle gereksiz şeyleri barındırmıcam artık...

    YanıtlaSil
  3. Eda göze geldi sanırız, biz de üzüldük bu duruma.
    yeni şablon hayırlı olsun , çok ferah bir sayfa

    YanıtlaSil