31 Ocak 2008 Perşembe

Nazlı Fenerbahçeli oldu..

avatargfb239kq

Babasının omuzlarında fenerbahçe marşlarıyla odayı turlayan Nazlının galatasaraylı olması beklenemezdi tabi.Şimdi babasına kendi söylüyo şaşaşa diye babasıda dururmu hemen omzuna alıp başlıyo tribün havası estirmeye...

Nazlının söylediği kısım şu ya ya ya şa şa şa benerbaçe... o kadar.
Napalım anne tek cimbomlu kaldı evde ama  yinede mutlu babasıyla maça gittiği günleri hayal ediyor.

 

Şimdi tezahurat demişken aklıma Nazlı yeni doğduğunda teyzesinin kucağında zıpladığı tezahurat geldi.

İSTANBULDA DOĞDU

SİVASLI OLDU

HELAL OLSUN SANA

NAZLI TOPKAYA

NAZLI TOPKAYA

OOOOOOOOOO!!!!

blog kurdele

5 yorum:

  1. Helal olsun Nazlı'ya, en küçük,fenerliden bir boy büyük fenerli Nazlı.( valla eşim duymasın o da bizimkini GS'li yapmaya çalışıyor) ama ben gizli gizli FB formalı resimlerini bile çektim Efe Deniz'in. Geçenlerde resimlerin altında bulmuş da sakın blogda filan yayınlayıp beni arkadaşlarıma alay konusu etme dedi :)
    Bu arada "su" hikayenize bayıldım.
    Sevgiler
    Başak

    YanıtlaSil
  2. Başakçım ben babasıyla aynı takımda olmasını istiyodum ilerde paylaşıcakları şeyleri çoğaltmış olmak için .Çünkü çok az zaman geçiriyolar ve şimdi bile fenerbahçe marşlarında çok eğleniyorlar.Yoksa ben çoktannn gsli yapmıştım Nazlıyı ..

    YanıtlaSil
  3. babası bekir mert'in koyu bir beşiktaşlı olmasını istiyor. Ben tam bir fenerbahçeliyim. Onunla bu konuda çok tartışırız "oğlum fenerli olcak başka takım tutamaz" diyorum eşim buna çok bozuluyor.
    Aslında ben oğlumun beşiktaşlı olmasını istiyorum .sadece eşime bu konu da çok kızdırıyorum . baba oğul aynı takımı tutarsa daha iyi paylaşımları olur.bu konuda iknur'a katılıyorum..

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim fener camiası bir fert daha kazanıyor desene :))

    YanıtlaSil
  5. yazık oldu nazlıcığıma :) bunun rövanşını benim bebeğim alıcak inş merak etmeyin :) fb li babadan fanatik GALATASARAYLI bir bebek olucak :)Annesinin yolunda :):)

    YanıtlaSil