14 Ocak 2009 Çarşamba

Şimdi okullu olduk


Dün saçların öyle karışmıştı ki kudurmaktan.Gel bi öriyim dedim.İstemedin tabi.Okullu kızlar saçlarını örer dedim.Hemen kabul ettin .Çantanı taktırdın,kalem defterde tamam , işte okula hazırız.

Babanı aldımı bir korku :))

9 yorum:

  1. valla ne mutlu sana.umarım hepimiz çocuklarımızn okullu olduğunu görürüz.biraz kötü yorum oldu ama neyse.canım Nazlıcım ona da okullu olamk çok yakışacak maşallah...

    YanıtlaSil
  2. İnşallah üniversite mezuniyetlerini görürüz .Ah ah ne uzak o günler

    YanıtlaSil
  3. Örgüde pek yakışmış birde çok içden gülüyor yaa bayılıyorum:)mutluluk akıyor o surattan fotoda böyleyse gerçekde nasıldır kimbilir?Kudurma resimlerinize bakdım da:)

    YanıtlaSil
  4. Bu nasıl güzel bir gülümsemedir.. Bu ne güzelliktir... Hep gülsün yüzün minik melek.. Çok güzel gülyor bu kız annesi. Yakinen tanımıyorum ama benim yerime ne olur bi kez öp...

    YanıtlaSil
  5. Dur Dur uzak olsun o Üniversiteden mezun oldukları günler. nasıl olsa su gibi akıp gidecek zaman... Bayıldım Nazlı'nın örgülü haline. Kudurmuş resimlerin üstüne pek bir cici kız resmi olmuş.

    YanıtlaSil
  6. İlknurcum maşallah Nazlıma çok yakışmış çantası.Şimdi büyüseler de biraz rahat etsek diyoruz ama okula başlayınca da ders çalıştırma maratonu başlayacak malesef.En güzel günlerimiz kreş günleri olacak galiba:)

    YanıtlaSil
  7. İlknurcum maşallah Nazlıma çok yakışmış çantası.Şimdi büyüseler de biraz rahat etsek diyoruz ama okula başlayınca da ders çalıştırma maratonu başlayacak malesef.En güzel günlerimiz kreş günleri olacak galiba:)

    YanıtlaSil
  8. Okula gitmek istiyor demek ki, annesi nasıl da hazırlanmış hemen.

    YanıtlaSil
  9. Seher hanım öptüm hemen teşekkür edrriz:))

    ................

    Başakçım ah bir toka dursa o kafada en fazla 15 sn :))

    ....................

    Ben nedense korkuyorum o günlerden sanki bende alıcaklarmış onu başına hep kötü şeyler gelecekmiş gibihissediyorum :((

    ..............

    Çocukla çocuk hemde çok fazla istiyor hergün ben büyüdüm okula gitçem falan muhabbeti bakalım naapçaz

    YanıtlaSil