24 Kasım 2008 Pazartesi

Bu pazar

cats

Bu pazar çok maceralı geçti.Babamız öğlene kadar çalışıyordu.Bizd e Nazlıyla evde takılıyorduk.Anneannemiz süpriz yapıp kapımızı çaldı.Onlar Nazlıyla hamur oynamaya girişince bende fırsattan istifade alışveriş işini halledeyim dedim.Babanız gelince birlikte çıktık.Tam markete girmek üzereyken telefonum çaldı.Anneannemizdi arayan.Mutfakta kilitli kalmışlar Nazlıyla.Bizim kız mutfağın kapısını kilitleyip kapıyı üstlerine kapatmış. Mutfakta mahsur kalmışlar.Hemen eve geri dönüp çıkarttık bizimkileri :))

jyg

Akşam altın günümüz vardı.Oraya geçtik.Çocuklardan çok yine biz eğlendik.Çok seviyorm arkadaşlar sizi.On numara moral oluyor bu gün işi . Melikeciğim arkamızdan o ev nasıl toplandı onu düşünüyorum hep.Kusurumuza bakma olur mu?

Kalan alışveriş işinide gün çıkışı hallettik ve eve döndük.Hem çok güzel hem çok maceralı hemde çok yorucu bir Pazar günüydü.

Unutmadan sevgili Ada ve Büşranın kartını aldık.Çok güzel bir kart hazırlamışlar bize.Çok teşekkür ediyoruz.En kısa zamanda bizde yazıcaz size :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder